art.bg
нещо като арт портал


думи от спонсора: [ професионалистите се отличават... виж защо ]
  ТЕКУЩИ СЪБИТИЯ 
  ( двуседмичен афиш )
ново::.... твоето име на твой уеб
сървър ... с всички екстри на хоста
shop.art.bg - първи интерактивен
магазин (разгледай и полети :-)
ИЗЛОЖБА НА ДИПЛОМИРАНИТЕ МАГИСТРИ ОТ ФАКУЛТЕТА ЗА ИЗЯЩНИ ИЗКУСТВА – НХА

(27.02.2020)

галерия „Академия“, ул. „Шипка“ 1
„БХАГАВАДГИТА“ - НАЙ-СВЕЩЕНАТА КНИГА НА ИНДИЙСКИЯ НАРОД

(17.12.2019)

галерия „София-прес“
ЛИРИКА НА НРАВСТВЕНАТА НЕПРИМИРИМОСТ

(16.12.2019)

Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“ - 18.00 ч.
Откриване на изложба на Димо Генов в Операта

(13.12.2019)

Държавна опера-Стара Загора
« всички събития »

5 USD / месец
за art.bg/твое_име + промоция в art.bg


www.peakview.bg - 100% туризъм!
Уеб магазини - готови решения

Годишна изложба на дипломираните бакалаври

(22.06.2012-29.06.2012 )

СБХ, ул. „Шипка“ № 6.


Национална художествена академия випуск 2011/2012 година

Откриване - 22 юни (сряда), 18 часа
СБХ, Национален изложбен комплекс за съвременно изкуство – ул. „Шипка“ № 6.

На 22 юни от 18 часа в залите на СБХ ще бъде открита годишната изложба на дипломираните бакалаври от всички специалности на Националната художествена академия – випуск 2011/2012 година. Дипломантите ще представят пред публика творбите и проектите си, които показват резултатите от обучението им и използваните иновационни методи.
За поредна година по време на откриването на изложбата ще бъдат връчени и наградите от конкурса за най-добър дипломен проект, обявен от Националната художествена академия и Societe Generale Експресбанк - част от партньорската програма между двете институции. Целта на конкурса е да стимулира студентите от всички специалности на НХА, завършващи степен „Бакалавър“, както и да поощри най-високите им постижения в областта на изкуството и дизайна, без ограничение на използваната техника.
Освен конкурса за най-добър дипломен проект Societe Generale Експресбанк подкрепя и реализирането на новия проект на НХА и Дом Витгенщайн, Виена - ЛЯТНА АКАДЕМИЯ С ИЗЛОЖБА НА ДИПЛОМАНТИ В „ДОМ ВИТГЕНЩАЙН”, Виена, който ще се проведе през месец септември 2012 г.
Наградените участници ще получат призовете си лично от г-н Мартин Заимов – Председател на Надзорния съвет на Societe Generale Експресбанк.

През настоящата година НХА и Кохинор-България - фирма с вековни традиции в производството на материали за художници - поставиха началото на дългосрочно сътрудничество за съвместна културна дейност. По време на откриването представител на Кохинор-България ще обяви спечелилите годишната награда „Изборът на Кохинор“ – две стипендии за обучение в магистърски програми на НХА за учебната 2012/2013 учебна година.

 Годишната изложба на дипломираните бакалаври е едно от най-важните и престижни събития на Националната художествена академия, не само заради уникалните им работи и проекти, но и заради това, че тя е първата им среща с публиката като дипломирани художници и дизайнери.  заглавна страница
      webdezign@art.bg

Productions, © 2020

тел.: (+359 2) 971-02-48