art.bg
нещо като арт портал


думи от спонсора: [ професионалистите се отличават... виж защо ]
  ТЕКУЩИ СЪБИТИЯ 
  ( двуседмичен афиш )
ново::.... твоето име на твой уеб
сървър ... с всички екстри на хоста
shop.art.bg - първи интерактивен
магазин (разгледай и полети :-)
ИЗЛОЖБА НА ДИПЛОМИРАНИТЕ МАГИСТРИ ОТ ФАКУЛТЕТА ЗА ИЗЯЩНИ ИЗКУСТВА – НХА

(27.02.2020)

галерия „Академия“, ул. „Шипка“ 1
„БХАГАВАДГИТА“ - НАЙ-СВЕЩЕНАТА КНИГА НА ИНДИЙСКИЯ НАРОД

(17.12.2019)

галерия „София-прес“
ЛИРИКА НА НРАВСТВЕНАТА НЕПРИМИРИМОСТ

(16.12.2019)

Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“ - 18.00 ч.
Откриване на изложба на Димо Генов в Операта

(13.12.2019)

Държавна опера-Стара Загора
« всички събития »

5 USD / месец
за art.bg/твое_име + промоция в art.bg


www.peakview.bg - 100% туризъм!
Уеб магазини - готови решения

Изложба на дипломираните БАКАЛАВРИ

(01.07.2011-06.07.2011 )

СБХ, ул. “Шипка” № 6.


випуск 2010/2011 година
национална художествена академия
1 – 6 юли

Откриване - 1 юли (петък), 18.00 часа
СБХ, Национален изложбен комплекс  за съвременно изкуство – ул. “Шипка” № 6.

На 1 юли от 18 часа в залите на СБХ ще бъде открита традиционната годишна изложба на дипломираните бакалаври от всички специалности на Националната художествена академия – випуск 2010/2011 година. Дипломантите ще представят пред публика творбите  и проектите си, които показват придобити умения, резултати от обучението им, нетрадиционни и иновационни подходи и методи.
За поредна година в деня на откриването ще бъдат връчени и наградите от конкурса, обявен от Националната художествена академия и Societe Generale Експресбанк
Конкурсът е част от партньорската програма между двете институции. Наградите се присъждат за постижения в областта на изкуството и дизайна. Целта на конкурса е да стимулира студентите от всички специалности на НХА, завършващи степен “Бакалавър”, както и да поощри най-високите им постижения, без ограничение по отношение на вида изкуство и на използваната техника. Наградените участници получават награди от Societe Generale Експресбанк и първа откупна награда в полза на колекцията на банката.

Партньорска програма :

От 2007 година SOCIЕTE GENERALE ЕКСПРЕСБАНК е основен партньор на Националната художествена академия в осъществяване на културни и образователни проекти.
Съвместно се осъществяват изложби на преподаватели и студенти в залите на банката и Резидентска програма – творческа специализация в Сите Интернасионал дез`арт, Париж.
Societe Generale Експресбанк подпомага двумесечния творчески престой на преподаватели и дипломанти магистри от Националната художествена академия. Резултатите от конкурса за резидентската студентска програма – творчески специализации в Сите Интернасионал дез`арт, Париж се обявяват по време на изложбите на дипломираните магистри в галерия „Академия“.

През настоящата 2011 година SOCIЕTE GENERALE ЕКСПРЕСБАНК подкрепи проекта на Националната художествена академия Трансформ София 2011– международна студентска изложба на десет художествени академии и университети от Югоизточна Европа.  заглавна страница
      webdezign@art.bg

Productions, © 2020

тел.: (+359 2) 971-02-48